(0)

Futbolo golfas

Tiems, kam mieliau paspardyti kamuolį, siūlome išbandyti naują sporto šaką. Futbolo golfas, kaip ir disko golfas, puikiai tinka visiems aktyvų laisvalaikį mėgstantiems žmonėms.

Tai azartiškas, smagus užsiėmimas, tinkantis bet kokio amžiaus žmonėms.  Žaidžiama pagal tradicinio golfo taisykles. Tik vietoje kamuoliuko ir lazdų naudojamas futbolo kamuolys. Tikslas yra iš kuo mažiau bandymų įspirti kamuolį į tam skirtą duobutę.

Kitos patirtys
Jodinėjimas žirgais
Kviečiame apsilankyti jojimo sporto klube „ŽEMAIČIAI“!
Skaityti
Pirtis
Kaitinimasis pirtyje nuo seno laikomas ne tik kūno, bet ir sielos valymo ritualu. Tai puiki vieta ne tik žiemą „pasišildyti šonus“, bet ir bet kurią dieną pailsėti po sunkių darbų, pabėgti nuo įtampos, pabendrauti su šeima, draugais. Sodyboje „Šušvė“ įrengta lietuviška garinė pirtis, kurioje gali apsilankyti bei sušildyti kūną ir sielą kiekvienas.
Skaityti
Plaukimas baidarėmis Ūla,Merkiu ir Grūda
Baidarių nuoma Dzūkijoje su sodyba ir pirtimi "Dzūkijos uoga" sodyba  organizuoja plaukimą baidarėmis ir plaustais  10 - 18 žmonių kolektyvams Ūla, Grūda ir Merkiu. Sudarome plaukimo maršrutus, esant pageidavimui - palydime visu maršrutu. Organizuojame svečių atvežimą iš sodybos į plaukimo pradžią ir pasiėmimą atplaukus. Nuomojame visą sodybą 12- 18 žm. grupėms. Po plaukimo baidarėmis galima užsisakyti sodybos pirtį. ...
Skaityti
Viso kūno masažas
Masažas – tai meilės kalba, masažas tai vienas iš  subtiliausių meno rūšių žemėje, kurios galima mokytis visą gyvenimą. 
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai