(0)

Basakojų takas

Survilų kaimo turizmo sodyboje atidarytas pirmasis Lietuvoje BASAKOJŲ TAKAS, kurį sudaro daugiau nei 10 skirtingų dangų. Šis takas Jums leis patirti visą netikėtų pojūčių gamą ir privers nusišypsoti ar suspigti iš netikėtumo kiekvieną nutolusį nuo gamtos šiuolaikinį žmogų. Gali būti, kad po pasivaikščiojimo BASAKOJŲ TAKU daugiau nebenorėsite apsiauti batų.

Vos keliolikos minučių pasivaikščiojimas padės pajusti teigiamų emocijų ir energijos antplūdį, pažadins iš snaudulio. Pasivaikščiojimo metu atpalaiduojamos pavargusias pėdos, pagerinama kraujo ir limfos cirkuliacija, sustiprinamas sąnarių paslankumas galūnėse, pėdų oda tampa švelni, užplūsta lengvumo pojūtis. BASAKOJŲ TAKAS sumažinti stresą.

Kitos patirtys
Masažas, vanojimas
Skaityti
Pažintis su Šiaurės Amerikos indėnų kultūra - Edukacinė programa
Susipažink ir pajausk Šiaurės Amerikos indėnų kultūra kartu su visa šeima!  Programos metu supažindinama su Amerikos indėnų istorijos ir dabarties etapais, jų kultūra, papročiais, ritualais, buitimi, ginklais. Indėnų apeiginėje palapinėje TIPI, dalyvausite rituale, gausite toteminį vardą, skambant būgnams, šoksime indėniškus šokius, pažinsite ir sužinosite įvairių amuletų, toteminių stulpų, taikos pypkės bei kitų šventų...
Skaityti
Pirtelė miško apsupty
Pirties namelis skirtas iki 8 žm. Į pirties kaina įskaičiuotos vantos, kepurėlės ir didelės lininės paklodės kiekvienam.
Skaityti
Sveikatinimo programa "Gamtos galios"
Geriausias būdas atgauti žvalumą, jėgas bei sveikatą - naturalių ryšių atstatymas su mus supančia aplinka, laikinę gamta.  Nors trumpam gyvensime pagal  Saulės ir Žemės  ir savo įgimtus ritmus, savo tempą. Tuo pagrįsta ši  programa, ji sudaryta iš dviejų dalių - išvykos ir pirties.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai