(0)

Vandens dviratis

Kaina
Nuo 3 €
Trukmė
1 val.
Papildoma informacija
Namelių gyventojai vandens dviračiais naudojasi nemokamai.

Rubikų ežeras – vienas didžiausių Lietuvoje, jį puošia 16 salų. Ežero vaizdais bei salomis galima pasigėrėti ne tik iš pietiniame krante esančio apžvalgos bokšto, bet ir pasiplaukiojimo vandens dviračiu metu.

Kitos patirtys
Šeimų pirtis
Pirties programa  VAIKŲ PIRTIS  (iki 10 – 15 vaikų)   Tai žaisminga pirtis. Vaikai daug maudosi, susipažįsta su augalais, per savo pojūčius supranta, kokia miela pirtis yra iš tiesų. Šioje programoje padedant pirtininkui, vaikai viską daro patys.  3 – 4 užėjimai  į pirtį. PLAČIAU APIE PROGRAMĄ Šiltos vandens vonelės kojoms. Pirmas kūno prašildymas, šiluma, kvapai, kūno atpalaidavimas....
Skaityti
Medaus masažas
Žinant ir mokant, masažu galima labai padėti mūsų organizmui pailsėti, atstatyti visus savireguliacijos mechanizmus. Tai puikus būdas palaikyti ar atstatyti bendrą sveikatą, ir fizinę, ir emocinę būseną.
Skaityti
Plaukimas triviete kanoja
Skaityti
Sala "Žvejų rojus"
Plaustas su sala romantikams ir žvejams.  Plauste yra stalas, suoliukas, šašlykinė, malkos bei namelis su lovomis dviems ir apšvietimu. Saloje yra pavėsinė, rūkykla žuvims, hamakai, laužavietė, sūpynės, tualetas ir apšvietimas.  Yra galimybė statyti palapines.  Paslauga skirta iki 15 asmenų. 
Skaityti
Daugiau (278)
Partneriai