(0)

Lauko kubilas

Kaina
Nuo 85 €

Pasimėgaukite kubilo teikiamamais malonumais. Jūsų kūną ir mintis atpalaiduos ne tik karštas kubilo vanduo, bet ir atsiveriantys ežero toliai. 

Kitos patirtys
Baidarių nuoma
Baidarės, tai puiki pramoga, norint aktyviai, įdomiai ir linksmai praleisti laisvalaikį. Kadangi greta sodybos yra ežeras, galima surengti pažintinį pasiplaukiojimą po ežero salas arba lenktynės jame. Taip pat galima rengti žygius upėmis.
Skaityti
Tradicinis karaimų patiekalas
Tikruose karaimų bendruomenės namuose, dalyvaujant vienos iš mažiausios tautinės mažumos Lietuvoje ir Trakuose – karaimų atstovui, kviečiame susipažinti su karaimų gyvenimo būdu, tradicijomis, papročiais. Sužinosite apie tradicinius, žinomiausius karaimų patiekalus, pasidžiaugsite pačių paruoštu kibinu ir kitų patiekalų gardumu.
Skaityti
Etnografinės pirties nuoma
NERK Į KAIMĄ ;)  Šeimos poilsiui Edukacinėje sodyboje "Vėjų fėja"  nuomuojame pirties trobelę. Namelis patogus, šildomas visus metus, jame yra šešiavietis nakvynės kambarys, bendravimo erdvė, pirtelė, kubilas, vonios kambarys, lauko grilius. Galėsite naudotis atskira virtuvėle (gretimame name). Pirmame aukšte yra poilsio zona, kur galima pabendrauti, išsivirti arbatos. Už papildomą kainą galima...
Skaityti
Nugaros masažas
Tai masažas, kurio metu atpalaiduojami įsitempę nugaros raumenys. Šis masažas apima visą nugarą: nuo pakaušio iki sėdmenų, jis ne tik sustiprins nugaros raumenis, bet ir nuims susikaupusią įtampą nugaroje ir pečių juostoje, suaktyvins kraujotaką, padės atsikratyti fizinių bei psichologinių sunkumų. Tai veikia kaip prevencinė priemonė gerai savijautai ir oriam gyvenimo būdui. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai