(0)

Aukštaitiška garinė pirtis

Kaina
Nuo 45 €
Trukmė
2 val.
  • Siūlome įsigyti mėnesinį abonementą ir vienkartinį kuponą.
  • Gera dovana draugui, kolektyvui, šeimos nariui.
Kitos patirtys
Dešimties vietų plausto nuoma
Skaityti
Čiuožinėjimas ant ledo su pačiūžom
Žiemos metu apsistoję sodyboje "Bagrėnžaris" nemokamai galėsite mėgautis žiemos pramogomis. Greta sodybos yra tvenkinys, kurį šeimininkai nukasa, o tada prasideda tikrosios linksmybės - čiuožinėjimas. Pačiūžas apsistoję sodybos svečiai gauna nemokamai.
Skaityti
Apsilankyk keramikos studijoje
Giedriaus Mazūro keramikos studija - tai ne tik keramikos dirbtuvės, bet ir didelė erdvė kurioje įsikūręs metalinių skulptūrų parkas. Antalgės kaime senoje sodyboje yra laukiami visi norintys lipdyti, pažinti kūrybos džiaugsmą. Keramikos studijoje kuria ir maži ir dideli. Atvykite susipažinti su keramikos degimo būdu - raku. Patys sukursite puodelį, galėsite stebėti degimo procesą, kai darbai kaitinami iki 1000 laipsnių Celsijaus temperatūros, vėliau karšti dedami į pjuvenas ir...
Skaityti
Robinzono sala
Sala yra vidury Bebrusų ežero. Jei norite visiško privatumo ir gamtos apsupties - ši sala kaip tik Jums. Ten rasite plaustą žvejybai, erdvų namelį su lovomis dviems, stalą po stogu 20-čiai žmonių, apšvietimą, laužavietę, šašlykinę, malkų, tualetą, žuvų rūkyklą, maudyklą smėlėtu krantu ir visišką ramybę. Nuplukdymas į salą ir atgal - 15 Eur. 
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai