(0)

Žygis po pelkes

Miegamų vietų skaičius
Nuo 10
Kaina
Nuo 120 €
Trukmė
3 val.
Veiklos laikotarpis
Vasara
Papildoma informacija
Žygis organizuojamas bent 10 žmonių grupei. Kaina asmeniui - 12 Eur.

Ar manote, kad lipti į klampią pelkę reikia daug drąsos? 

Garantuojame nepamirštamus įspūdžius ir daug purvo kelnėse. Puiki galimybe ekstremalių pojūčių mėgėjams ne tik pasimaudyti purve, bet ir išmokti budrumo bei ištvermės. Tai suteikia daug adrenalino, yra nepaprastai linksma bei saugu, kadangi grupė lydi ir prižiūri patyręs vedlys. Taip pat norintiems ramiau praleisti vakarą siūlome pasiplaukioti aerovaltimi bei pasimaudyti nuostabaus grožio gamtos apsuptame upelyje ir ežere.

Po pramogos yra galimybė užsisakyti pirtį (už papildomą kainą). 

Kitos patirtys
Ožkų sūrių programa
„Edukacija – sūrio gamybos rodymas“ „Septynių rūšių ožkų pieno sūrių degustacija“ Šeimininkė organizuoja vienos valandos ekskursiją, kurios metu susipažinsite su ožkų ūkiu ir sūrine.
Skaityti
Baidarių nuoma
Vos tik atšilus orams visi upės vingiai tiesiog šaukte šaukia pabėgti nuo kasdienybės ir plaukti pasroviui. Baidarės – puiki priemonė įgyvendinti ši troškimą, o plaukimas Šušvės upe suteiks galimybę pasimėgauti gražiu Lietuvos kraštovaizdžiu, pabendrauti bei papramogauti. 1-3 dienų trukmės maršrutai Šušvės upe privers jus pailsėti ir atitrūkti nuo kasdienybės. Į maršruto pradžią nuvežame organizuotai ir...
Skaityti
Šaudymas iš lanko bei pneumatinio ginklo
Norintiems ekstremalesnių pojūčių siūlome išmėginti savo jėgas bei taiklumą šaudant iš pneumatinio ginklo, o norintys prisiminti vaikystę gali pasirinkti šaudymą iš lanko į stacionarius taikinius. Apmokysime kaip reikia naudotis inventoriumi, supažindinsime su ginklais. Abi pramogos vykdomos lauke, esant geram orui.
Skaityti
Pirtis (lietuviška) ant ežero kranto
Pirtis ant Duobio ežero kranto - tai nuostabi vieta atsipalaidavimui tiek kūnui, tiek sielai... Pirties kaina - 100 eurų (iki 3 val). Už papildomą mokestį galimos vantos, eteriniai aliejai bei profesionalaus pirtininko paslaugos (užsakius iš anksto). Išankstiniai užsakymai telefonu Tel. +37060027719
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai