(0)

Edukacinis užsiėmimas "Paskanauk Žemaitijos"

Miegamų vietų skaičius
15 - 50
Kaina
Nuo 30 €
Trukmė
Edukacinė programa trunka iki 2 val.
Papildoma informacija
Pagamintais patiekalais svečiai po to vaišinasi.

Sodyboje organizuojami edukaciniai užsiėmimai – „Paskanauk Žemaitijos“, kurios metu savo svečiams siūlome prisiliesti prie mūsų nuostabaus krašto ir gastronominiu būdu. Iš kartos į kartą kartą perimtos tradicijos, leidžia pristatyti kulinarinio paveldo patiekalus ir parodyti kaip pasigaminti Žemaitijos pasididžiavimą kastinį, kurį šeimininkė ruošia iš vietinių ūkininkų pagamintų pieno produktų. Kastinys, šmakalas - tai  patiekalai, kurie visiems palieka neišdildomą įspūdį. Nuo 2014 m. sodyba sertifikuota tautinio paveldo produkto sertifikatu.

Sodybos šeimininkė pasidabinusi tautiniais rūbais pasitinka svečius su žemaitiška daina ir natūraliai rauginta gira. Pasididžiuodami galime teigti, kad vieninteliai turime autentiškus ir vardinius molinius indus, kuriuose yra patiekiami kulinarinio paveldo patiekalai, o skanaujama - mediniais šaukštais.

Svečiai vaišinami visų pamėgtais žemaitiškais patiekalais: žemaitišku kąstiniu, cibulyne, raugintų kopūstu sriuba, kanapine, šmakalu ir kitais patiekalais. Visi patiekalai yra ruošiami “čia ir dabar”. Edukacinė programa trunka iki 2 val. 

Kitos patirtys
Čiuožimas ir sniego tinklinis
Šaltą žiemą nuvalome sniegą nuo užšalusio tvenkinio ir tvenkinys tampa puikia čiuožykla. Atsivežkite savo pačiūžas ir mėgaukitės nuostabiu žiemos sportu! Kiti gali suburti komandą ir išmėginti jėgas sniego tinklinio aikštelėje.
Skaityti
Garinė pirtis
Pirtis įrengta ant paties ežero kranto,  joje yra erdvus priepirtis, WC, dušas. Vienu metu gali tilpti apie 10 žmonių. Pirtis kūrenama malkomis. 
Skaityti
"Pažintis su pirties magija, gamtos malonumai"
Masažu galima profilaktiškai palaikyti sveikatą, atstatyti sveikatą, gydytis, tinkami parinkus masažo būdą ir augalų kvapus gautus garo būdu. Masažas ir pirtis vienas kitą sustiprina ir efektas būna daugiau negu dvigubas.
Skaityti
Pažintinė-pramoginė programa „Patefonų pasaulyje“
Kviečiami apsilankyti sodyboje veikiančioje unikalioje patefonų ekspozicijos parodoje. Patefonai rinkti daugiau nei 45 metus, tai šeimos pomėgis. Visi skirtingi, beveik visi veikiantys. Ne vienas eksponatas pagamintas meistro - sodybos šeimininko pagal šiuolaikinį, modernistinį dizainą. Siūlome turistinėms grupėms pažintinę-pramoginę programą „Patefonų pasaulyje“. Pageidautina turistinės grupės nuo 15 iki 50 asmenų. Kaina asmeniui 7 eu....
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai