(0)

Pasiplaukiojimas jachta

Miegamų vietų skaičius
4 - 6
Trukmė
1,5-3 val.
Veiklos laikotarpis
Buriavimo sezonas gegužės - spalio mėnesiais.
Apranga
Priklauso nuo oro sąlygų. Avalynė patogi, netepančiu ir nebraižančiu padu.
Papildoma informacija
Jachtos kapitonas pasilieka teisę atšaukti plaukimą, priklausomai nuo oro sąlygų ar kitų veiksnių, kurie gali turėti įtakos kelionės saugumui. Jachta gali vėluot išplaukti ir sugrįžti į uostą. Atšaukti kelionę jachta galima susisiekus su kapitonu, bet nevėliau nei 5 valandos iki kelionės pradžios.

Platelių ežeras garsėja ne tik savo švariu ir skaidriu vandeniu, įspūdingais vingiuotais krantai, bet ir iš ežero gelmių, lyg karūnos kyšančiomis 7 salomis. Kad pajusti visą šį Platelių ežero stebuklą siūlome Jums ekskursiją-pasiplaukiojimą jachta aplankant įdomiausias ežero vietas.

Būtina išankstinė rezervacija telefonu. 

Kitos patirtys
Anticeliulitinė procedūra su CH 1, 2, 3 serumais ir įvyniojimu
  Šios procedūros dėka suskaldomas poodinis riebalinis audinys, išvalomi toksinai, reguliuojama žarnyno veikla, maitinami gilieji odos audiniai, skatina kraujo priplūdimą į audinius, gerina medžiagų apykaitą, spartina riebalų deginimo procesus (lipolizę), skatina kolageno ir elastino gamybą, lėtina odos senėjimo procesus, taip pat padeda sumažinti randus bei strijas. Dėl geresnio deguonies tiekimo suminkštėja audiniai, odos spalva pagražėja, atjaunėja, dingsta...
Skaityti
"Gintarinis pirties namelis"
Siūlome pilnai įrengtą pirties namelį: erdvi salytė, pirtis, dušas, WC, mini virtuvėlė, lauko terasa, šašlykinės vieta. Po pirties galėsite atsigaivinti šalia esančiame Akmenių ežere.
Skaityti
Pažintinis žygis
Sodybos svečiai gali pasirinkti pramoką "Pažintinį žygį". Tai ramus pasivaikščiojimas aplink apylinkes, kurio metu dalyviai išgirs neįtikėtinus mitus, istorinius faktus ir įdomius pasakojimus. Susipažins su UNESCO nematerialaus paveldo saugomais objektais. Pažins Lietuvai labai svarbų Vilkijos miestelį. Žygio metu iškyla ir įvairių išbandymų kuriuos įveikti padeda tik komandinis darbas.
Skaityti
Indėniškas būgnų ratas
Būgnų ratas suaugusiems ir vaikams Būgnų rato energija jūsų kolektyvui, gimtadieniui, vestuvėms ar tiesiog norintiems kažką naujo pažinti ir išmėginti. Norintieji ją pajusti, priimti ir tinkamai naudoti turi tam pasiruošti. Ritualas prasideda susipažinimu. Jo dalyviai tarsi iš naujo atranda ir priima save  ir aplinkinius kaip mažą Žemės kūrinijos dalelę – su meile ir pagarba. Ypač turtinga įspūdžių pažintis su indėnų muzikos...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai