(0)

Pasiplaukiojimas jachta

Miegamų vietų skaičius
4 - 6
Trukmė
1,5-3 val.
Veiklos laikotarpis
Buriavimo sezonas gegužės - spalio mėnesiais.
Apranga
Priklauso nuo oro sąlygų. Avalynė patogi, netepančiu ir nebraižančiu padu.
Papildoma informacija
Jachtos kapitonas pasilieka teisę atšaukti plaukimą, priklausomai nuo oro sąlygų ar kitų veiksnių, kurie gali turėti įtakos kelionės saugumui. Jachta gali vėluot išplaukti ir sugrįžti į uostą. Atšaukti kelionę jachta galima susisiekus su kapitonu, bet nevėliau nei 5 valandos iki kelionės pradžios.

Platelių ežeras garsėja ne tik savo švariu ir skaidriu vandeniu, įspūdingais vingiuotais krantai, bet ir iš ežero gelmių, lyg karūnos kyšančiomis 7 salomis. Kad pajusti visą šį Platelių ežero stebuklą siūlome Jums ekskursiją-pasiplaukiojimą jachta aplankant įdomiausias ežero vietas.

Būtina išankstinė rezervacija telefonu. 

Kitos patirtys
Programa „Ruginės duonos kleckai“
Edukacijos metu pasakojama duonos svarba lietuvio buityje ir papročiuose, kepimo tradicijos, mokoma paruošti tešlą, formuoti duonos kepaliukus ir išsikepti juos duonkepėje. O kol duona kepama, šeimininkė supažindina su senaisiais žemės įdirbimo įrankiais, duonai kepti naudotais rakandais, moko atpažinti grūdines kultūras ir sutrinti grūdus trintuvėje. Lietuviams svarbios kalendorinės ir šeimos šventės, kuriose buvo naudojama Apeiginė duona, tad...
Skaityti
Pirtis
Kaitinimasis pirtyje nuo seno laikomas ne tik kūno, bet ir sielos valymo ritualu. Tai puiki vieta ne tik žiemą „pasišildyti šonus“, bet ir bet kurią dieną pailsėti po sunkių darbų, pabėgti nuo įtampos, pabendrauti su šeima, draugais. Sodyboje „Šušvė“ įrengta lietuviška garinė pirtis, kurioje gali apsilankyti bei sušildyti kūną ir sielą kiekvienas.
Skaityti
Masažai sodyboje "Sveikatinimas kaime"
Aš - Loreta Mieliauskienė, esu masažuotoja daugiau nei 15 metų. Praktikuoju tailandietišką, taurinę, energetinę terapiją kaime. Susisiekite su manimi ir tikrai išspręsime Jūsų sveikatos problemą ar tiesiog maloniai atsipalaiduosime. Visus mano atliekamus masažus galite rasti ČIA.
Skaityti
Poilsis sodyboje žiemos metu
Sodyba "Dzūkijos uoga" organizuoja laisvalaikio pramogas  gamtoje šaltuoju periodu Sodyba siūlo aktyvaus poilsio programas Dzūkijos nacionalinio parko gamtoje.  Daugiau informacijos apie pramogas:   kaimo turizmas žiemą >> Sodyba su pirtimi  >>  
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai