(0)

Pasiplaukiojimas jachta

Miegamų vietų skaičius
4 - 6
Trukmė
1,5-3 val.
Veiklos laikotarpis
Buriavimo sezonas gegužės - spalio mėnesiais.
Apranga
Priklauso nuo oro sąlygų. Avalynė patogi, netepančiu ir nebraižančiu padu.
Papildoma informacija
Jachtos kapitonas pasilieka teisę atšaukti plaukimą, priklausomai nuo oro sąlygų ar kitų veiksnių, kurie gali turėti įtakos kelionės saugumui. Jachta gali vėluot išplaukti ir sugrįžti į uostą. Atšaukti kelionę jachta galima susisiekus su kapitonu, bet nevėliau nei 5 valandos iki kelionės pradžios.

Platelių ežeras garsėja ne tik savo švariu ir skaidriu vandeniu, įspūdingais vingiuotais krantai, bet ir iš ežero gelmių, lyg karūnos kyšančiomis 7 salomis. Kad pajusti visą šį Platelių ežero stebuklą siūlome Jums ekskursiją-pasiplaukiojimą jachta aplankant įdomiausias ežero vietas.

Būtina išankstinė rezervacija telefonu. 

Kitos patirtys
Žygiai Žvelsos slėnyje
Sportinis – turistinis žygis Žvelsos slėniais organizuojamas nuo balandžio iki lapkričio. Šie slėniai žmonių mėgstami vadinti ,,mažąja Šveicarija“. Ypač gražu pavasarį, kuomet ima žaliuoti medžiai ir gausiai miško plotą padengia aitriai kvepiantys miškiniai česnakai, turintys vaistinių savybių. Kelionėje galima pamatyti įvairių laukinių žvėrių urvų, sekti jų takais. Atsiveriančios atodangos ir natūrali gamta pakeri kiekvieną. Žygio atstumą galima...
Skaityti
Lietuviškos pirties malonumai
Ant sraunaus Kirkšnovės upelio šlaito stovi tradicinė Senoji pirtis su erdvia lauko teritorija bei itin talpiomis pavėsinėmis. Kalbama, kad ši pirtis yra viena seniausių vidurio Lietuvoje! Norintiems privatumo bei mėgstantiems pasidžiaugti pirties teikiamais malonumais – idealus pasirinkimas, ypač, kai visai netoliese stovi kubilas ir krenta įspūdingos vandens kaskados.
Skaityti
Žemaičių tradicijų puoselėjimas
Daugiau kaip 30 metų puoselėjanti žemaitiškų valgių gamybos tradicijas, sodybos šeimininkė Marija su dukra Jurgita pristato žemaitiškų valgių vakarienę turistinėms grupėms, draugų kompanijoms ir giminių susitikimams. Svečiai vaišinami iš molinių indų su mediniais šaukštais. Žemaičių tarme pristatomi valgiai, pasakojamos žemaičių gyvenimo ir valgymo tradicijos. Tai laikas, kai gera prisiliesti prie senųjų tradicijų...
Skaityti
Lietuviški tradiciniai valgiai
P aruoštos edukacinės programos patenkins smalsiausių žingeidumą, kur sužinosite, kad keptas kumpis - bajoriškos virtuvės elementas, šiupiniai - valstiečių stalo dalis. Lietuva besidomintiems svečiams tokios programos bus puiki proga iš arčiau susipažinti su mūsų kultūriniais ypatumais ir virtuvės vingrybėmis. CEPELINŲ GAMINIMO PAMOKĖLĖ Kuomet svečiai iš užsienio paragauja cepelinų, dažnas iš jų paklausia – o kaip mėsa patenka į...
Skaityti
Daugiau (274)
Partneriai