(0)

Masažas, vanojimas

Kitos patirtys
Lietuviškos pirties malonumai
Ant sraunaus Kirkšnovės upelio šlaito stovi tradicinė Senoji pirtis su erdvia lauko teritorija bei itin talpiomis pavėsinėmis. Kalbama, kad ši pirtis yra viena seniausių vidurio Lietuvoje! Norintiems privatumo bei mėgstantiems pasidžiaugti pirties teikiamais malonumais – idealus pasirinkimas, ypač, kai visai netoliese stovi kubilas ir krenta įspūdingos vandens kaskados.
Skaityti
Vandens dviratis
Rubikų ežeras – vienas didžiausių Lietuvoje, jį puošia 16 salų. Ežero vaizdais bei salomis galima pasigėrėti ne tik iš pietiniame krante esančio apžvalgos bokšto, bet ir pasiplaukiojimo vandens dviračiu metu.
Skaityti
Pažintinė-pramoginė programa „Patefonų pasaulyje“
Kviečiami apsilankyti sodyboje veikiančioje unikalioje patefonų ekspozicijos parodoje. Patefonai rinkti daugiau nei 45 metus, tai šeimos pomėgis. Visi skirtingi, beveik visi veikiantys. Ne vienas eksponatas pagamintas meistro - sodybos šeimininko pagal šiuolaikinį, modernistinį dizainą. Siūlome turistinėms grupėms pažintinę-pramoginę programą „Patefonų pasaulyje“. Pageidautina turistinės grupės nuo 15 iki 50 asmenų. Kaina asmeniui 7 eu....
Skaityti
Hidromasažinis kubilas
Poilsis hidromasažiniame kubile suteiks galimybę atsipalaiduoti ir bent trumpam pabėgti nuo kasdienybės, pakeisti aplinką ir pasidžiaugti jaukiomis akimirkomis. O, kad po malonių akimikrų kubile nereiktų skubėti namo, Ungurinio ežero namai, už papildomą kainą, jums gali pasiūlyti jaukią nakvynę.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai