(0)

Liekninamasis druskų, molio įvyniojimai

Kaina
Nuo 20 €
Trukmė
1 val.

Ši procedūra leis ne tik sumažinti kūno apimtis, bet ir išvalyti visą organizmą bei odą. 

Kitos patirtys
Pirtis
Kaitinimasis pirtyje nuo seno laikomas ne tik kūno, bet ir sielos valymo ritualu. Tai puiki vieta ne tik žiemą „pasišildyti šonus“, bet ir bet kurią dieną pailsėti po sunkių darbų, pabėgti nuo įtampos, pabendrauti su šeima, draugais. Sodyboje „Šušvė“ įrengta lietuviška garinė pirtis, kurioje gali apsilankyti bei sušildyti kūną ir sielą kiekvienas.
Skaityti
Irklenčių nuoma
Sodyba įsikūrusi ant ežero kranto, todėl vasarą čia ilsėtis svajotų kiekvienas. Sparčiai populiarėjant irklentėms, ši sodyba taip pat jų įsigyjo. Nuo šiol kiekvienas gali sodyboje išsinuomoti irklentes ir išmėginti šią įdomią pramogą.
Skaityti
Šaudymas į skriejančias lėkšteles „50 taikinių“
Padovanokite artimiesiems ar kolegoms nepamirštamą pramogą – šaudymą į skriejančias molines lėkšteles. Tai jaudinantis užsiėmimas, iš žmogaus reikalaujantis visiško susikaupimo, koncentracijos ir greitos reakcijos. Šis sportas tinka visiems – jauniems ir vyresniems, vyrams ir moterims. „50 taikinių“ programa labiausiai tinka tiems, kurie jau yra laikę rankoje ginklą, yra ištvermingesni, medžiotojai ar...
Skaityti
Baidarių nuoma Dubysoje
Penkios skirtingos plaukimo baidarėmis trasos tiks net patiems išrankiausiems. Užtenka užsisakyti baidarių nuomą, o visais organizaciniais darbais bus pasirūpinta, tad svečiams beliks tik mėgautis iškyla. Norintys pratęsti poilsį kerinčios gamtos apylinkėse, po plaukimo, gali atsipalaiduoti stovyklavietėje esančioje pirtyje ar kubile bei apsistoti stovyklavietės namelyje.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai