(0)

Sveikatinimo programa "Gamtos galios"

Trukmė
Trunka visą dieną arba visą savaitgalį.

Geriausias būdas atgauti žvalumą, jėgas bei sveikatą - naturalių ryšių atstatymas su mus supančia aplinka, laikinę gamta.  Nors trumpam gyvensime pagal  Saulės ir Žemės  ir savo įgimtus ritmus, savo tempą. Tuo pagrįsta ši  programa, ji sudaryta iš dviejų dalių - išvykos ir pirties.

Kitos patirtys
Kvietimas atrasti taikias bites
Bitininkystės muziejus įkūrėjo B. Kazlo sumanymas skulptūromis ir erdviniais objektais etnokultūrinėje plotmėje pristatyti bičių ir bitininkystės pasaulį yra unikalus ne tik Lietuvoje, bet ir pasauliniame kontekste. Išskirtinumą lemia galimybės – trys viename! Unikali gamta ir jos daug, vienuolika edukacinių programų susijusių su bitininkystę ir bičių produktais, nauja interaktyvi ekspozicija 5 pastatuose su 4 ha. teritorija pritaikyta aktyviam...
Skaityti
Kulinarinio paveldo patiekalai
RŪKYTŲ MĖSOS GAMINIŲ IR BULVIŲ PLOKŠTAINIO EDUKACIJA Atvykus galėsite stebėti bulvių plokštainio, rūkytų mėsos gaminių rūkymo procesą, vėliau bandysite, ragausite, mėgausitės. Bus degustuojami ne tik rūkyti mėsos gaminiai, bet ir dideli iškepti kiaulienos „šmotai“. Prie arbatėlės patieksime ir senovinių tortų, pyragaičių. Visi svečiai bus sočiai ir skaniai pavaišinti.
Skaityti
Sakralinė pirtis
Pažintinė edukacinė pirties programa  SAKRALINĖ PIRTIS  (10 asmenų). Tai labai tyli, reikalaujanti didelio susikaupimo, pagarbos, bendravimo su savimi ir augalais, gilaus kūno apšilimo ir raumenų atpalaidavimo pirtis. Pirtį veda pirtininkas profesionalas. PLAČIAU APIE PROGRAMĄ Šiltos vandens vonelės kojoms. Pirmas kūno prašildymas, šiluma, kvapai, kūno atpalaidavimas, meditacija. Pirmo garo ritualas ir viso kūno...
Skaityti
Plaukimas baidarėmis
Organizuojame keliones baidarėmis Aukštaitijos nacionalinio parko ežerais ir upėmis. Siūlome įvairius maršrutus, kurių trukmė 3-5 val., diena, kelios dienos ar ilgiau. Nuvežame į maršruto pradžią ir parvežame pasibaigus kelionei.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai