(0)

Proginis keltas "Švyturys"

Šaukšteliškių k., Luokesos sen., LT-33161 Molėtų r.
Miegamų vietų skaičius
Nuo 10
Kaina
Nuo 7 €
Trukmė
1 val.
Papildoma informacija
Saunos iškūrenimas - 30 Eur. Šašlykinės/grilio ant denio iškūrenimas - 20 Eur.

Pasiplaukiojimas pramoginiu keltu "Švyturys" po Bebrusų ežerą paįvairins Jūsų laisvalaikį ar šventę. Nuostabiame ežero gamtovaizdyje galėsite įamžinti gražiausias savo šventes ar poilsio akimirkas. Kartu su pasiplaukiojimu galėsite ant denio išsikepti šašlyko, pasikaitinti kelte esančioje saunoje ar atsigaivinti išsimaudant ežere. 

Kitos patirtys
Hidromasažinis kubilas
Poilsis hidromasažiniame kubile suteiks galimybę atsipalaiduoti ir bent trumpam pabėgti nuo kasdienybės, pakeisti aplinką ir pasidžiaugti jaukiomis akimirkomis. O, kad po malonių akimikrų kubile nereiktų skubėti namo, Ungurinio ežero namai, už papildomą kainą, jums gali pasiūlyti jaukią nakvynę.
Skaityti
Sauso garo pirtis
Siūlome įsigyti mėnesinį abonementą ir vienkartinį kuponą. Gera dovana draugui, kolektyvui, šeimos nariui. 
Skaityti
Pačiūžos ir karštas kubilas
Mėgstantiems ledą pabraižyti ašmenimis yra paruošta čiuožykla ir laukia pačiūžos. Jūs turite galimybę pasimėgauti šalto oro teikiamais privalumais ypatingoje aplinkoje, kadangi Vištyčio ežero pakrantė ir sodyba yra sutvarkyta darbščių žmogaus rankų. Svečiai aktyviam poilsiui čia gali sužaisti net ir ledo ritulį! Jei pajusite, kad šaltukas žnaibosi per daug, visada galėsite įlįsti į garuojantį vandens kubilą!
Skaityti
Vandens dviračiai, valtys
Populiari kaimo turizmo pramoga – dviviečiai vandens dviračiai. Tai įdomus, malonus ir sveikas poilsis, kai norisi aktyviai ir naudingai praleisti laiką. Atvykę į sodybą "Šniūrai" galėsite išsinuomoti vandens dviračius. Ši pramoga ypač tiks poroms, čiia galima surengti romantišką pasiplaukiojimą po ežero salas. Taip pat sodyboje rasite keturvietes plastikines valtis su irklais. Jomis galėsite aplankyti gražiąsias ežero salas, galėsite žvejoti...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai