(0)

Pramoginis keltas "Švyturys"

Šaukšteliškių k., Luokesos sen., LT-33161 Molėtų r.
Kaina
Nuo 70 €
Trukmė
1 val.
Papildoma informacija
Saunos iškūrenimas - 30 Eur. Šašlykinės/grilio ant denio iškūrenimas - 20 Eur.

Pasiplaukiojimas pramoginiu laivu "Švyturys" po Bebrusų ežerą paįvairins Jūsų laisvalaikį ar šventę. Nuostabiame ežero gamtovaizdyje galėsite įamžinti gražiausias savo šventes ar poilsio akimirkas. Kartu su pasiplaukiojimu galėsite ant denio išsikepti šašlyko, pasikaitinti kelte esančioje saunoje ar atsigaivinti išsimaudant ežere. 

 

Kitos patirtys
Pirtis
Ilsėdamiesi kaimiškoje aplinkoje, nepraleiskite progos pasimėgauti pirties teikiamamais malonumais! 
Skaityti
Susiliek su gamta Lietuvos miškų glūdumoje
Mūsų patyrę vadovai organizuoja ir veda žygius pėsčiomis, storais dviračiais, baidarėmis ir irklėntimis. Atgaukite jėgas, sustiprinkite sveikatą ir praskaidrinkite mintis savo galvoje. Dirbame ištisus metus Gražutės regioniniame ir Aukštaitijos nacionaliniame parkuose. Facebook: https://www.facebook.com/litwild/ Instagram: https://www.instagram.com/lit_wild_travel/
Skaityti
Čiuožinėjimas ant ledo su pačiūžom
Žiemos metu apsistoję sodyboje "Bagrėnžaris" nemokamai galėsite mėgautis žiemos pramogomis. Greta sodybos yra tvenkinys, kurį šeimininkai nukasa, o tada prasideda tikrosios linksmybės - čiuožinėjimas. Pačiūžas apsistoję sodybos svečiai gauna nemokamai.
Skaityti
Pažintinė medaus ir midaus degustacija
Pašušvio dvaro teritorijoje, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo ŠUŠVĖS sodybos, įkurtas bitynas, kuriame darbuojasi ir puoselėja gilias bitininkystės tradicijas sodybos šeimininkas su šeima. Čia galite susipažinti su bitininkystės tradicijomis, taip pat įsigyti šviežio medaus, vaško, pikio, bičių duonelės, natūralaus vaško žvakių. Tai pat padegustuoti pagal senąsias tradicijas gaminamo mūsų protėvių gėrimo – midaus.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai