(0)

Sauna "Pokštas" su vandens čiuožykla

Šaukšteliškių k., Luokesos sen., LT-33161 Molėtų r.
Kaina
Nuo 30 €
Trukmė
1 val.
Papildoma informacija
Antra ir daugiau valandų - 10 Eur. Tik vandens čiuožykla 1 asm./15 min - 1,5 Eur.

Jei ieškote kažko naujo ir netikėto, vietos, kur būtų linksma ir įdomu tiek vaikams, tiek suaugusiems - sauna "Pokštas" kaip tik Jums. Čia Jūs pasijusite sveiki ir jauni. Karšta sauna ant vandens ir čiuožykla į ežerą suteiks Jums energijos ir gerą nuotaiką. Žiemą čiuožykla neveikia, tačiau turėsite puikią galimybę išsimaudyti eketėje! 

Kitos patirtys
Mikierių pažintinis-nuotykių takas
Žygis pagal mūsų parengtą legendą aplankant įdomiausius vietovės objektus (pakabinamą tiltą, upės vingius, pliažiukus, įspūdingus ąžuolus, itin tyrą šaltinį, danielyną, senąjį Inkūnų kaimą, medinę bažnytėlę, keramikus. Visi, objektai nuo sodybos nutolusius iki 1 km atstumu. O jei turite kažkokią progą (mokyklos išleistuvės, įmonės renginys, bernvakaris, mergvakaris), šis žygis gali savyje turėti netikėtų įvairaus pobūdžio komandinių ir individualių užduočių, žyguo metu...
Skaityti
Plaukimas baidarėmis
Organizuojame keliones baidarėmis Aukštaitijos nacionalinio parko ežerais ir upėmis. Siūlome įvairius maršrutus, kurių trukmė 3-5 val., diena, kelios dienos ar ilgiau. Nuvežame į maršruto pradžią ir parvežame pasibaigus kelionei.
Skaityti
Baidarė (2 suaugę+1 vaikas)
 Irkluok, sportuok, gaudyk gerą nuotaiką ir nuostabias akimirkas Bebrusų ežere!
Skaityti
Sniego motociklai
Vištyčio sodybos šeimininkai ras Jums tinkamų žiemiškų paslaugų. Šaltu oru kraują kaitinti gali adrenalinas, kai apie šaltuką galvoti laiko tiesiog nelieka. Šitaip Jus sušildyti gali sniego motociklai, t ik turėkite omenyje, kad šaltis bus nebaisus, jei būsite su tinkama apranga bei avalyne. Didelis privalumas yra tas, kad nepaisant to, ar esate pradedantysis, ar senas žiemos pramogų vilkas, smagios akimirkos vis tiek aplankys.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai