(0)

Robinzono sala

Šaukšteliškių k., Luokesos sen., LT-33161 Molėtų r.
Miegamų vietų skaičius
Nuo 2
Kaina
Nuo 50 €
Trukmė
1 para
Papildoma informacija
Papildomiems asmenims saloje - 5 Eur/para. Atvykimo laikas nuo 13 val., išvykimo - iki 12 val.

Sala yra vidury Bebrusų ežero. Jei norite visiško privatumo ir gamtos apsupties - ši sala kaip tik Jums. Ten rasite plaustą žvejybai, erdvų namelį su lovomis dviems, stalą po stogu 20-čiai žmonių, apšvietimą, laužavietę, šašlykinę, malkų, tualetą, žuvų rūkyklą, maudyklą smėlėtu krantu ir visišką ramybę.

Nuplukdymas į salą ir atgal - 15 Eur. 

Kitos patirtys
Plaustas-klajoklis
Sodybą supa net trys ežerai - Alaušas, Giedrys ir Lankos, tad nepraleiskite progos pasiplaukioti plaustu, kuriame ne tik galėsite paminėti savo šventes, bet ir pasigrožėti nuostabia gamta. 
Skaityti
Palapinių stovyklavietė
Apsistoti su palapine asmeniui –  7 Eur . Paruošta teritorija, didelė pavėsinė laisvai talpina 30 – 40 žmonių. Keptuvė – laužas, elektra, apšvietimas, pavėsinė ant vandens, šašlykinė, malkos, tinklinio aikštelė. Šaldytuvas didelis –  5 Eur. Žemaitiška vakarienė –  12 Eur. Kubilas –  100 Eur. Pripučiama keliaujanti pirtis –  350€. . Vienu metu telpa...
Skaityti
Pasikaitinkite kubile
Karštas kubilas, dar vadinamas japoniška pirtimi, yra labai naudingas sveikatai. Tai ne tik puiki pramoga visais metų laikais, bet ir sveikatos šaltinis. Sušilęs kūnas padeda geriau išsimiegoti, fizinis atsipalaidavimas padės pabėgti nuo streso ir nerimo. Pasimėgavę kubilų jausitės pailsėje, o ką kalbėti apie draugų kompaniją ir smagiai praleistą laiką. Atvykite į sodybą ir mėgaukitės papildomomis pramogomis.
Skaityti
Edukacinė vakaronė su žolininke
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai