(0)

Sala "Žvejų rojus"

Šaukšteliškių k., Luokesos sen., LT-33161 Molėtų r.
Miegamų vietų skaičius
Nuo 2
Kaina
Nuo 50 €
Trukmė
1 para
Papildoma informacija
Papildomiems asmenims saloje - 5 Eur/para. Atvykimo laikas nuo 13 val., išvykimo - iki 12 val.

Plaustas su sala romantikams ir žvejams. 

  • Plauste yra stalas, suoliukas, šašlykinė, malkos bei namelis su lovomis dviems ir apšvietimu.

  • Saloje yra pavėsinė, rūkykla žuvims, hamakai, laužavietė, sūpynės, tualetas ir apšvietimas. 

  • Yra galimybė statyti palapines. 

  • Paslauga skirta iki 15 asmenų. 

Kitos patirtys
Robinzono sala
Sala yra vidury Bebrusų ežero. Jei norite visiško privatumo ir gamtos apsupties - ši sala kaip tik Jums. Ten rasite plaustą žvejybai, erdvų namelį su lovomis dviems, stalą po stogu 20-čiai žmonių, apšvietimą, laužavietę, šašlykinę, malkų, tualetą, žuvų rūkyklą, maudyklą smėlėtu krantu ir visišką ramybę. Nuplukdymas į salą ir atgal - 15 Eur. 
Skaityti
Pažink Labanorą! - pėsčiųjų žygis po Labanoro regioninį parką
Maloniai kviečiame vaikų grupes į pažintinį pėsčiųjų žygį po Labanoro regioninį parką . Žygio metu supažindinsime su Labanoro girios gamtos turtais, medžių gyvenimo keliu, išmoksime skaičiuoti jų metus, apkabinsime pušis, kurių amžius siekia kelis šimtus metų, aplankysime Stirnių pilkapius, grožėsimės miško ežerėliais ir puikiais vaizdais, patirsime dar daug visokių įdomybių. Žygį ves čia gimęs ir užaugęs, čia ir gyvenantis ketvirtos kartos eigulys...
Skaityti
Didžioji pirtis su šalto vandens statinėmis
Didžioji pirtis su šalto vandens statinėmis suteiks visą glėbį gerų emocijų jūsų kompanijai. Į pirties malonumus įskaičiuotos vantos, kepurėlės ir didelės lininės palkodės apsigaubti kiekvienam.
Skaityti
Vandens dviratis
Rubikų ežeras – vienas didžiausių Lietuvoje, jį puošia 16 salų. Ežero vaizdais bei salomis galima pasigėrėti ne tik iš pietiniame krante esančio apžvalgos bokšto, bet ir pasiplaukiojimo vandens dviračiu metu.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai