(0)

Etnografinis rūsys

Miegamų vietų skaičius
10 - 30
Kaina
7 - 10 €
Trukmė
1 valanda
Galimas amžius
nuo 7 metų

Etnografiniame rūsyje, vasaros bei žiemos sezonais, nuolatos vyksta degustacijos. Trumpos edukacinės programos metu, lankytojams yra siūloma paragauti naminio vyno, sodyboje gamintų tradicinių lietuviškų dešrų, džemų, uogienių. 

Kitos patirtys
Valtis
Rubikų ežeras – vienas didžiausių Lietuvoje, jį puošia 16 salų. Ežero vaizdais bei salomis galima pasigėrėti ne tik iš pietiniame krante esančio apžvalgos bokšto, bet ir pasiplaukiojimo valtimi metu. 
Skaityti
Kūno įvyniojimo ritualas su šokolado kauke “Šokoladinis sapnas”
Tai procedūra, kuri apsupa kūną aromato dvelksmu. Šokoladas susipynęs su vyšnių aromatu, atskleidžia kvapų gamas, kurios pakelia nuotaiką ir leidžia pasinerti į svajas. Kūno šveitimas atliekamas vyšnių šveitikliu - sudrėkina odą, panaikina negyvas kūno ląsteles. Šokolado kaukė kūnui pasižymi maitinamuoju bei detoksikuojančiu poveikiu. Oda tampa gaivi, lygi ir elastinga. Atpalaiduojantys masažo judesiai po įvyniojimo nuneša į ramybės oazę....
Skaityti
Baidarių nuoma Dubysoje
Penkios skirtingos plaukimo baidarėmis trasos tiks net patiems išrankiausiems. Užtenka užsisakyti baidarių nuomą, o visais organizaciniais darbais bus pasirūpinta, tad svečiams beliks tik mėgautis iškyla. Norintys pratęsti poilsį kerinčios gamtos apylinkėse, po plaukimo, gali atsipalaiduoti stovyklavietėje esančioje pirtyje ar kubile bei apsistoti stovyklavietės namelyje.
Skaityti
MARMA viso kūno masažas
Taškinis masažas (MARMA) – gilus ir veiksmingas praktinis gydymas daugeliu atvejų, atpalaiduojantis ir palaikantis bendrą sveikatos būklę ir gerovę. Šiuo metodu įvertinamas organizmo disbalansas ir spaudimo būdu atkuriama pusiausvyra, šalinami sveikatos sutrikimai. Masažuojant tam tikrus taškus optimaliai atpalaiduojami visi vidaus organai, nuimama įtampa, spazmai. Spaudžiant tam tikrus taškus galima pagerinti epidermio mikrocirkuliaciją,...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai