(0)

Pirtininkės paslaugos

Miegamų vietų skaičius
Nuo 6
Kaina
Nuo 30 €

Nijolė yra masinių švenčių režisierė. Rengia bei veda šventinius pirties vakarus, kuriuose gali būti ir didesnis žmonių skaičius. Puikiai suvokia, kokią didžiulę svarbą turi ne tik fizinė sveikata, bet ir mūsų dvasinė būsena, proto ir širdies harmonija, žmogiška laimė, pirtyje rengia įvairias asmeninių ir kalendorinių švenčių apeiginius pirties vakarus. Užsisakius Nijolės paslaugas mūsų pirtyje, taikoma nuolaida.

Kitos patirtys
Pažintinė medaus ir midaus degustacija
Pašušvio dvaro teritorijoje, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo ŠUŠVĖS sodybos, įkurtas bitynas, kuriame darbuojasi ir puoselėja gilias bitininkystės tradicijas sodybos šeimininkas su šeima. Čia galite susipažinti su bitininkystės tradicijomis, taip pat įsigyti šviežio medaus, vaško, pikio, bičių duonelės, natūralaus vaško žvakių. Tai pat padegustuoti pagal senąsias tradicijas gaminamo mūsų protėvių gėrimo – midaus.
Skaityti
Baseinas
Apie vidaus baseiną daugiau informacijos ČIA Apie lauko baseiną daugiau informacijos ČIA
Skaityti
Sala "Žvejų rojus"
Plaustas su sala romantikams ir žvejams.  Plauste yra stalas, suoliukas, šašlykinė, malkos bei namelis su lovomis dviems ir apšvietimu. Saloje yra pavėsinė, rūkykla žuvims, hamakai, laužavietė, sūpynės, tualetas ir apšvietimas.  Yra galimybė statyti palapines.  Paslauga skirta iki 15 asmenų. 
Skaityti
Šventinių meduolių kepimas ir puošyba
Atvykę į Rumšiškes, Lietuvos liaudies buities muziejaus miestelį, į seną kepėjo namą (iš Musninkų miestelio), galėsite dalyvauti edukacinėje programoje. Jos metu sužinosite apie meduolių kepimo ypatumus, tradicijas, paragausite skirtingos tešlos meduolių, pabandysite keliais būdais juos pasigaminti ir pasipuošti. Meduolius gaminsite naudojant specialias medines formeles arba tiesiog rankomis. Iškepti meduoliai bus puošiami įvairių spalvų...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai