(0)

Šakotis - pamėginkite išsikepti patys

2 m 30 cm – toks Aukščiausias Lietuvos rekordinis šakotis iškeptas įmonėje „Romnesa“. Ar norite pamatyti kaip jis atrodo? O gal būtų smagu tikros ugnies kaitroje išsikepti šakotį patiems su draugais ar kolegomis? Kviečiame pas mus į svečius, nes:
- Tik pas mus pamatysite kaip kepamas Lietuvos simboliu tapęs kulinarinio paveldo konditerinis gaminys – šakotis
- Tik pas mus paskanausite lietuviškų šakočių bei Lenkijoje, Vengrijoje, Vokietijoj, Švedijoje kepamų jų analogų
- Tik pas mus Jūs išgirsite išsamią šakočio atsiradimo istoriją ir apžiūrėsite su tuo susijusią ekspoziciją restorane – muziejuje „Romnesa“.

Kitos patirtys
Pasikaitinkite kubile
Karštas kubilas, dar vadinamas japoniška pirtimi, yra labai naudingas sveikatai. Tai ne tik puiki pramoga visais metų laikais, bet ir sveikatos šaltinis. Sušilęs kūnas padeda geriau išsimiegoti, fizinis atsipalaidavimas padės pabėgti nuo streso ir nerimo. Pasimėgavę kubilų jausitės pailsėje, o ką kalbėti apie draugų kompaniją ir smagiai praleistą laiką. Atvykite į sodybą ir mėgaukitės papildomomis pramogomis.
Skaityti
Kastinio, morkų saldainių ir giros gaminimas
„ Kastinio sukimo edukacinė programa “ Jos metu ne tik stebėsite, bet ir išmoksite susukti tikrą žemaitišką kastinį. Sužinosite visas jo sukimo gudrybes ir kaprizus, o ką susisuksite – tą pasiimsite lauktuvėms.. „ Giros gamybos ir morkų saldainių gamybos paslaptys “ Sužinosite, kuo duonos gira skiriasi nuo salyklinės giros, kokie yra girų gamybos būdai ir rūšys. Pamatysite kaip gaminami morkų...
Skaityti
Ekskursija po stipriai veikiančias žemės vietoves
Šios ekskursijos tikslas ne tik aktyviai pajudėti, sužinoti, pasigrožėti ir pamatyti šias vietas, bet ir pabūti skirtingo stipraus žemės veikimo vietovėse, pasiekti vidinį nusiraminimą, pašalinti stresą, įtampą, kokybiškai pailsėti gamtoje. Meditacija ant Verpeto kalno, prie žynio akmens, alkoje, prie galingų ąžuolų, priesaikos pušies, stebuklingo ąžuolo, keturių kamienų eglės – tai  ypatingas  akmenų, ...
Skaityti
Dešimties vietų plausto nuoma
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai