(0)

Vandens dviračiai, valtys

Kaina
2 - 14 €
Papildoma informacija
vandens dviračiai - 10 €/dienai, 2 €/valandai, valtys - 14 € /dienai 3 € /valandai

Populiari kaimo turizmo pramoga – dviviečiai vandens dviračiai. Tai įdomus, malonus ir sveikas poilsis, kai norisi aktyviai ir naudingai praleisti laiką. Atvykę į sodybą "Šniūrai" galėsite išsinuomoti vandens dviračius. Ši pramoga ypač tiks poroms, čiia galima surengti romantišką pasiplaukiojimą po ežero salas.

Taip pat sodyboje rasite keturvietes plastikines valtis su irklais. Jomis galėsite aplankyti gražiąsias ežero salas, galėsite žvejoti ar tiesiog medituoti ant vandens paviršiaus.

Kitos patirtys
Baidarė (2 suaugę+1 vaikas)
 Irkluok, sportuok, gaudyk gerą nuotaiką ir nuostabias akimirkas Bebrusų ežere!
Skaityti
Rusiška pirtis
Atsipalaiduokite po sunkių darbų pirtyje, nes tai geriausias būdas, galintis padėti pailsinti tiek kūną, tiek mintis. Gerai iškurenta rusiška pirtis su beržinėmis vantomis 8 asmenims.
Skaityti
Tradiciniai žemaitiško darželio augalai
Sodyboje surinkta ir auginama daug tradicinių Žemaitijos krašto augalų. Žinome, kad nuo seno, kiekviena sodyba puošėsi savo gėlių darželiu. Gėlės buvo auginamos dėl grožio, magiškų ir vaistinių savybių. Atvykę turėsite galimybę pamatyti ir sužinoti apie čia auginamus augalus, pamatyti sodybos augalų kolekciją. Išgirsite istorijų apie darželio tradicijas. Ragausime ūkyje pagamintų įvairių arbatų. Išbandysime savo intuiciją, gaminsime arbatas...
Skaityti
Anticeliulitinė procedūra su CH 1, 2, 3 serumais ir įvyniojimu
  Šios procedūros dėka suskaldomas poodinis riebalinis audinys, išvalomi toksinai, reguliuojama žarnyno veikla, maitinami gilieji odos audiniai, skatina kraujo priplūdimą į audinius, gerina medžiagų apykaitą, spartina riebalų deginimo procesus (lipolizę), skatina kolageno ir elastino gamybą, lėtina odos senėjimo procesus, taip pat padeda sumažinti randus bei strijas. Dėl geresnio deguonies tiekimo suminkštėja audiniai, odos spalva pagražėja, atjaunėja, dingsta...
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai