(0)

Irklenčių nuoma

Kaina
10 - 25 €
Papildoma informacija
Kaina parai - 25 EUR, kaina 1 val. - 10 EUR.

Sodyba įsikūrusi ant ežero kranto, todėl vasarą čia ilsėtis svajotų kiekvienas. Sparčiai populiarėjant irklentėms, ši sodyba taip pat jų įsigyjo. Nuo šiol kiekvienas gali sodyboje išsinuomoti irklentes ir išmėginti šią įdomią pramogą.

Kitos patirtys
Pėdų masažas
Pėda yra savotiškas kūno žemėlapis. Pėdų masažas atitinka viso kūno ir vidaus organų masažą. Masažo metu stimuliuojami taškai, esantys pėdose, taip stengiamasi paveikti vidaus organų aktyvumą. Masažuotojo prisilietimas padės susigrąžinti vidinę harmoniją ir gerą savijautą. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.
Skaityti
Ekskursija ir degustacija Lavender Village ūkyje
Lavender Village ūkyje vedamos ekskursijos, kurių metų svečiai supažindinami su ūkio atsiradimo istorija, levandų istorija, papasakojama, kaip daiginti, auginti, prižiūrėti augalus, kaip panaudoti levandas buityje ar kuriant dekoracijas. Ekskursija apima ir levandų degustavimą. Lankytojai gali paragauti arbatos, limonado, ledų, sausainių ar levandų keksiukų. Viskas gaminama namuose ir su meile, iš atrinktų produktų. Dažniausiai degustuojami 3 - 4 levandų skanėstai. Renginio...
Skaityti
Šaudymas iš pneumatinio šautuvo
Šaudoma iš panakamai taiklaus, sportinio ginklo. Šaudymo atstumas: 10-20 m.
Skaityti
Pažintinė medaus ir midaus degustacija
Pašušvio dvaro teritorijoje, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo ŠUŠVĖS sodybos, įkurtas bitynas, kuriame darbuojasi ir puoselėja gilias bitininkystės tradicijas sodybos šeimininkas su šeima. Čia galite susipažinti su bitininkystės tradicijomis, taip pat įsigyti šviežio medaus, vaško, pikio, bičių duonelės, natūralaus vaško žvakių. Tai pat padegustuoti pagal senąsias tradicijas gaminamo mūsų protėvių gėrimo – midaus.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai