(0)

Patogus poilsis slidininkams

Sodyba "Ignė" įsikūrusi netolis vienos didžiausių Europoje Snow arenų, todėl tai idealus pasirinkimas slidininkų poilsiui. Sodyboje yra pritaikytas kambarys slidininkų poreikiams. Patalpoje yra slidžių kabykla ir stalas slidžių servisui. Čia galima pasiruošti slides slidinėjimo linksmybėms „Snow Arenoje“. Taip pat įrengta slidininkų batų džiovykla "Abs by Montana" - tai saugi, efektyvi ir moderni džiovykla, pritaikyta džiovinti 54 slidininkų batų poras. Džiovinimo principas – šilto oro pūtimas į batų vidų.

Pasirinkę šią sodybą galėsite ramiai ilsėtis prieš ir po smagaus slidinėjimo Druskininkų Snow Arenoje.

Kitos patirtys
Jodinėjimas žirgais
Kviečiame apsilankyti jojimo sporto klube „ŽEMAIČIAI“!
Skaityti
Šaudymas iš lanko bei pneumatinio ginklo
Norintiems ekstremalesnių pojūčių siūlome išmėginti savo jėgas bei taiklumą šaudant iš pneumatinio ginklo, o norintys prisiminti vaikystę gali pasirinkti šaudymą iš lanko į stacionarius taikinius. Apmokysime kaip reikia naudotis inventoriumi, supažindinsime su ginklais. Abi pramogos vykdomos lauke, esant geram orui.
Skaityti
Alaus degustacija
Skaityti
Medaus masažas
Žinant ir mokant, masažu galima labai padėti mūsų organizmui pailsėti, atstatyti visus savireguliacijos mechanizmus. Tai puikus būdas palaikyti ar atstatyti bendrą sveikatą, ir fizinę, ir emocinę būseną.
Skaityti
Daugiau (276)
Partneriai