(0)

Ožkų sūrių programa

Kaina
3 - 20 €
Trukmė
1 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, rusų, vokiečių kalbomis

„Edukacija – sūrio gamybos rodymas“

„Septynių rūšių ožkų pieno sūrių degustacija“

Šeimininkė organizuoja vienos valandos ekskursiją, kurios metu susipažinsite su ožkų ūkiu ir sūrine.

Kitos patirtys
Pirtis su jacuzzi
Mėgstantiems didesnę prabangą –  Petrauskų sodyboje į rengta SPA zona – didelė 10 vietų “Jacuzzi” su masažo burbulais ir spalvingų apšvietimu. Didelė moderni pirtis, pro kurios langą atsiveria nuostabus vaizdas i kiemą. Įsikaitinus pirtelėje galima paplaukioti bei panardyti baseine, esančiu mūsų kiemelyje.
Skaityti
Gimtadieniai, išleistuvės, krikštynos
UAB “Vėjų fėja“ organizuoja teatralizuotas, kūrybines šventes. Šventė gali vykti Vėjų fėjos edukacinėje sodyboje arba Jūsų erdvėje. Vaikams pasirinkite šou programą su pasakų personažais, kurioje daugybė žaidimų, konkursų, šokių, dainelių, smagių pasivaržymų, kūrybos valandėlė ir savo rankomis sukurti darbeliai. Jaunimui ir suaugusiems organizuojame meninius-kūrybinius gimtadienius ir šventes. Gaminame papuošalus, tapome ant...
Skaityti
Pirties meditacijos, kvėpavimo ir raumenų atpalaidavimo pratimai
Skaityti
Pasiplaukiojimas jachta
Platelių ežeras garsėja ne tik savo švariu ir skaidriu vandeniu, įspūdingais vingiuotais krantai, bet ir iš ežero gelmių, lyg karūnos kyšančiomis 7 salomis. Kad pajusti visą šį Platelių ežero stebuklą siūlome Jums ekskursiją-pasiplaukiojimą jachta aplankant įdomiausias ežero vietas. Būtina išankstinė rezervacija telefonu. 
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai