(0)

Sausainių kepimo edukacija

Kaina
5 - 7 €
Trukmė
iki 3 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, rusų kalbomis

Kepyklėlėje turėsite galimybę patys ruošti tešlą, formuoti sausainius, kepti ir ragauti. Šeimininkai Jums pasiūlys ekskursiją po parką, o taip pat supažindins su senais ar atkurtais namų apyvokos daiktais. Edukacijos metu sužinosite apie tradicinius lietuvių liaudies kepinius, medžio drožinius, skulptūras, jų paskirtį, vietą bei prasmę lietuvio gyvenime.

Kitos patirtys
Pažintinė medaus ir midaus degustacija
Pašušvio dvaro teritorijoje, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo ŠUŠVĖS sodybos, įkurtas bitynas, kuriame darbuojasi ir puoselėja gilias bitininkystės tradicijas sodybos šeimininkas su šeima. Čia galite susipažinti su bitininkystės tradicijomis, taip pat įsigyti šviežio medaus, vaško, pikio, bičių duonelės, natūralaus vaško žvakių. Tai pat padegustuoti pagal senąsias tradicijas gaminamo mūsų protėvių gėrimo – midaus.
Skaityti
Šaudymas iš lanko bei pneumatinio ginklo
Norintiems ekstremalesnių pojūčių siūlome išmėginti savo jėgas bei taiklumą šaudant iš pneumatinio ginklo, o norintys prisiminti vaikystę gali pasirinkti šaudymą iš lanko į stacionarius taikinius. Apmokysime kaip reikia naudotis inventoriumi, supažindinsime su ginklais. Abi pramogos vykdomos lauke, esant geram orui.
Skaityti
Pačiūžos ir karštas kubilas
Mėgstantiems ledą pabraižyti ašmenimis yra paruošta čiuožykla ir laukia pačiūžos. Jūs turite galimybę pasimėgauti šalto oro teikiamais privalumais ypatingoje aplinkoje, kadangi Vištyčio ežero pakrantė ir sodyba yra sutvarkyta darbščių žmogaus rankų. Svečiai aktyviam poilsiui čia gali sužaisti net ir ledo ritulį! Jei pajusite, kad šaltukas žnaibosi per daug, visada galėsite įlįsti į garuojantį vandens kubilą!
Skaityti
Palapinių stovyklavietė
Apsistoti su palapine asmeniui –  7 Eur . Paruošta teritorija, didelė pavėsinė laisvai talpina 30 – 40 žmonių. Keptuvė – laužas, elektra, apšvietimas, pavėsinė ant vandens, šašlykinė, malkos, tinklinio aikštelė. Šaldytuvas didelis –  5 Eur. Žemaitiška vakarienė –  12 Eur. Kubilas –  100 Eur. Pripučiama keliaujanti pirtis –  350€. . Vienu metu telpa...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai