(0)

Zanavykų ragaučius

Trukmė
1-3 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių kalba

Skrandis suurzgia galvojant apie naminius rūkytus lašinius, dešrą, gilių kavą ar krosnyje keptą kopūsto galvą? Norite kuo daugiau sužinoti apie Lietuvą bei Zanavykų kraštą? Tada ši programa būtent Jums! Programos metu jus pasitiks „gaspadinė“ ir jos „mergučės“, kurios svečius supažindins su zanavykiškų patiekalų bei gėrimų istorija, mokins vietinės šnektos ir net susodins už stalo pagal unikalias krašto tradicijas! „Zanavykų Ragaučiaus“ edukacinę programą aplankę žmonės sako, kad ši galimybė paglosto ne tik jų skrandį, bet ir širdį: vieni nuoširdžiai pasilinksmina, o kiti kartais net braukia ašarą iš naujo atradę tikrą, gyvą, unikalią ir net šiek tiek egzotinę Lietuvą.

*Puikiai gebame prisitaikyti prie svečių poreikių, tad norimos programos formatą ir trukmę galime koreguoti pagal svečių norus.

Pavadinimas

Trukmė

„Zanavykų ragaučius“ be edukacijos*

45 min

„Zanavykų ragaučius“ su edukacija*

1,15 val

„Zanavykų ragaučius“ su Zanavykų muziejaus edukacijomis

2 – 3 val

Kitos patirtys
Baidarės Virvytės upe
Labai smagus ir linksmas plaukimas Virvytės upe. Nuomojamos baidarės su minkštomis sėdynėmis, lengvais irklais, ir gelbėjimosi liemenėmis. Parvežimas iš galutinio plaukimo taško.   Maršrutai: Janapolė – „Angelų malūno“ sodyba   „Angelų malūno“ sodyba – Biržuvėnų dvaras   Žmonių kiekis:   nuo 4 žmonių iki 100 žmonių Lankymas:  nuo...
Skaityti
MINI GOLF & FOOT GOLF
MINI GOLF & FOOT GOLF
Skaityti
Vandens dviratis
Rubikų ežeras – vienas didžiausių Lietuvoje, jį puošia 16 salų. Ežero vaizdais bei salomis galima pasigėrėti ne tik iš pietiniame krante esančio apžvalgos bokšto, bet ir pasiplaukiojimo vandens dviračiu metu.
Skaityti
Lietuviškas midus
Atvykę svečiai turės galimybę aplankyti gamybos patalpas bei rūsius, kuriuose laikomi ir brandinami midūs ir midaus gėrimai. Sužinosite, kokie technologiniai procesai vyksta gamybos metu ir kokios žaliavos bei ingredientai naudojami midaus gamybai. Rūsiuose sklindantys įvairūs medaus bei žolelių kvapai dar labiau sustiprins pojūčius ir padidins patirtą įspūdį. Svarbu žinoti, kad svečiai į gamybos patalpas priimami tik darbo dienomis. Šeštadienį visi kviečiami apsilankyti...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai