(0)

Vyno kelias

Kaina
5 - 80 €
Trukmė
30 min., 60 min., 90 min.
Veiklos laikotarpis
Degustacinė programa vykdoma visus metus
Papildoma informacija
Degustacija vedama lietuvių, rusų kalbomis

Vyno ūkyje organizuojamos degustacijos, kurias veda pats sodybos šeimininkas. Degustacijų metų lankytojai supažindinami su gaminamais tautinio paveldo statusą turinčiais vynais, papasakojama apie vynų kultūrą, tradicijas, gaminimo procesus, aprodomos vynų gamybos patalpos ir įrengimai, vyno rūsys. Degustacijos puikiai tinka tiek pradedantiems savo kelionę po intriguojantį vynų pasaulį, tiek mėgstantiems eksperimentuoti. Svečiai kviečiami ne tik smagiai praleisti laiką, bet kartu pasisemti žinių, kurios pravers bet kokioje aplinkoje.

Kitos patirtys
Susiliek su gamta Lietuvos miškų glūdumoje
Mūsų patyrę vadovai organizuoja ir veda žygius pėsčiomis, storais dviračiais, baidarėmis ir irklėntimis. Atgaukite jėgas, sustiprinkite sveikatą ir praskaidrinkite mintis savo galvoje. Dirbame ištisus metus Gražutės regioniniame ir Aukštaitijos nacionaliniame parkuose. Facebook: https://www.facebook.com/litwild/ Instagram: https://www.instagram.com/lit_wild_travel/
Skaityti
Valtis su benzininiu varikliu
Valtis su irklais 1 val - 5 Eur,   1 diena - 15 Eur Valtis su benzininiu varikliu 1 val - 10 Eur,   1 diena - 30 Eur 
Skaityti
Lietuviškas midus
Atvykę svečiai turės galimybę aplankyti gamybos patalpas bei rūsius, kuriuose laikomi ir brandinami midūs ir midaus gėrimai. Sužinosite, kokie technologiniai procesai vyksta gamybos metu ir kokios žaliavos bei ingredientai naudojami midaus gamybai. Rūsiuose sklindantys įvairūs medaus bei žolelių kvapai dar labiau sustiprins pojūčius ir padidins patirtą įspūdį. Svarbu žinoti, kad svečiai į gamybos patalpas priimami tik darbo dienomis. Šeštadienį visi kviečiami apsilankyti...
Skaityti
Šakočio gaminimo programa
Šakotis – šventinio stalo karalius. Be šio pyrago senovėje neapsieidavo nė vienos vestuvės. Kūlio Daubos kaime kepamo šakočio skonis sulaukdavęs puikių įvertinimų iš visos giminės ir draugų. Pats patiekalas sertifikuotas tautinio produkto paveldo ženklu. Pasiteisinęs močiutės receptas tebegyvuoja, viliamasi, kad jis bus perduotas būsimoms kartoms. Edukacijos metu ant laužo pabandysite išsikepti pyragą – medį (taip šakotį...
Skaityti
Daugiau (274)
Partneriai