(0)

Sodyba „Grand Vila“

Sodyba „Grand Vila“
Byliškių g. 4c, Byliškės, Prienų r.sav.
LKTA vertinimas
Sodybos komforto lygis
Juo žymimos kaimo turizmo sodybų kvalifikacinės (komforto) kategorijos. Jas savo nariams, teikiantiems poilsio kaime ir kaimo turizmo paslaugas, suteikia Asociacijos taryba, įvertinusi sodybos įrengimo ir poilsio kaime paslaugų teikimo lygį. Visos Asociacijos narių sodybos skirstomos į 5 kategorijas suteikiant joms vieno, dviejų, trijų, keturių ir penkių gandrų ženklus. Šios komforto kategorijos nustatomos pagal Asociacijos tarybos patvirtintus klasifikavimo reikalavimus.
Kaina
1000 - 4000 €
Visa sodyba
Specializacija
Aktyvus laisvalaikis
Šeimos šventės
Verslo renginiai
Pramogos sodyboje
Krepšinio aikštelė
Tinklinio aikštelė
Futbolo aikštė
Vandens dviračiai
Galimybė žvejoti įžuvintuose vandens telkiniuose
Sodybos privalumai
Atskira patalpa seminarams
Vaikų žaidimo aikštelė
Laužavietė
Lieptas į vandens telkinį
Tinkama vieta maudynėms
Pavėsinė
Pusryčių paslauga
Maitinimo paslauga
Biliardas
Stalo tenisas
Kubilas
Lietuviška pirtis
Sukūrinė vonia
Stalo futbolas
Stalo žaidimai
Baras
Draudžiama rūkyti viduje
Šeimininkai kalba
Angliškai
Angliškai
Rusiškai
Rusiškai
Lietuviškai
Lietuviškai
Svečiai priimami
Visus metus
Šeimininkai gyvena ne sodyboje, o aplanko pagal poreikį
Sodyba įkurta 2018 m.
Tapo LKTA nare: 2020 m.
90
Miegamų vietų
40 - 150
Vietų skaičius šventėms pastate
Sodyba įsikūrusi
23 km
iki miesto
3 km
iki maisto prekių parduotuvės

Sodyba „Grand Vila“ - tai Jūsų nuostabios istorijos pradžia!

Vila esanti tik 23 km. nuo Kauno miesto centro, gražioje Byliškių kaimo pamiškėje, savo svečiams duris plačiai atvėrė 2018 metų vasarą. „Grand Vila“ – tai puiki vieta švęsti vestuves, krikštynas, gimtadienius, rengti įmonių renginius, konferencijas, seminarus ar tiesiog maloniai ir turiningai praleisti laiką su draugais, šeima gražioje, jaukioje ir ramybe alsuojančioje vietoje.

Pirmajame vilos aukšte - erdvi ir šviesi pokylių salė talpinanti iki 150 žmonių. Iš salės tiesiogiai galima patekti net į dvi vilos terasas, kuriose Jūsų lauks raudonas kilimas ir lauko baldai, Antrame aukšte didelė ir universali 150 vietų konferencijų erdvė Jūsų mokymams ir seminarams. Galime pasiūlyti visą reikiamą įrangą. Pertraukėlių metu pasirūpinsime kava, užkandžiais bei maitinimu.

Komfortabiliam Jūsų poilsiui įrengti 25 privatūs kambariai su patogumais. Visi kambariai erdvūs, jaukūs su vonios kambariais, kuriuose rasite higienos reikmenis. Apnakvyndinti galime iki 150 žmonių.

Be to, šalimais esančios vilos „Pasaka“ ir „Vilaitė“ gali būti nuomojama kartu su sodyba „Grand Vila“ kaip vienas didelis paslaugų kompleksas, išplečiant mūsų galimybes kokybiškai priimti daugiau Jūsų svečių bei patenkinti pačius įnoringiausius klientų poreikius.

Sodybos teritorijoje įrengtos krepšinio, futbolo ir tinklinio aikštelės. Mažiesiems mūsų svečiams - vaikų žaidimo aikštelės. Atskiroje viloje "Pasaka" - SPA zona (pirtis, jacuzzi, kubilas).

Profesionalūs virėjai pasirūpins šventiniais patiekalais ir užkandžiais, o visos Jūsų šventės metu aptarnaus klientų lūkesčius pranokstantis kvalifikuotas personalas. Taip pat galime pasiūlyti renginių organizatorius, vakaro vedėjus, muzikantus, dekoratorius ar fotografus.

Susisiekime ir aptarkime Jūsų šventės subtilybes!

Partneriai