(0)

Sodyba „Vila Minė“

Sodyba „Vila Minė“
Upaičio g. 40, Minija, Šilutės r. sav.
LKTA vertinimas
Sodybos komforto lygis
Juo žymimos kaimo turizmo sodybų kvalifikacinės (komforto) kategorijos. Jas savo nariams, teikiantiems poilsio kaime ir kaimo turizmo paslaugas, suteikia Asociacijos taryba, įvertinusi sodybos įrengimo ir poilsio kaime paslaugų teikimo lygį. Visos Asociacijos narių sodybos skirstomos į 5 kategorijas suteikiant joms vieno, dviejų, trijų, keturių ir penkių gandrų ženklus. Šios komforto kategorijos nustatomos pagal Asociacijos tarybos patvirtintus klasifikavimo reikalavimus.
Specializacija
Ramus poilsis
Poilsis su šeima
Šeimininkai kalba
Lietuviškai
Lietuviškai
Šeimininkai gyvena ne sodyboje, o aplanko pagal poreikį
Sodyba įkurta 2018 m.
Tapo LKTA nare: 2019 m.
8
Miegamų vietų
Iki 12
Vietų skaičius šventėms pastate
Sodyba įsikūrusi
2 m
iki upės Minija

Kaimo turizmo sodyba „Vila Minė“ įsikūrusi nuostabiame Lietuvos kampelyje, Nemuno deltos Regioniniame parke, Minijos (Mingės) kaime, dešiniajame Minijos upės krante. Pirminis kaimo pavadinimas buvo „Minė“, iš to ir kilo sodybos pavadinimas.               

Sodyba „Vila Minė“ yra paruošusi tris gražiai įrengtus kambarius su 10 miegamų vietų, daugiau pritaikytus šeimų poilsiui. Lauke yra poilsio zona su lauko baldais ir griliu. Sodyboje yra mini SPA su sūkurine vonia ir pirtele. Pritaikyta ir ilgesniam poilsiui virtuvė su pilna įranga, skalbimo mašina, televizorius. Svečiams pageidaujant galime paruošti pusryčius ir vakarienę pagal susitartą meniu.

Sodyba „Vila Minė“ organizuoja ekskursijas, edukacines-ornitologines keliones laivais: „Luknelė“  - 8 vietų, „Minė“ - 24 vietų ir  „Aisytė“ - 50 vietų, po Nemuno deltos regioninio parko gražiausias dar nesukultūrintas vietas. Taip pat plaukiame į Nidą ir Juodkrantę.

Tikime, kad Jūsų viešnagė sodyboje „Vila Minė“ paliks neišdildomų įspūdžių ir nuostabų poilsį.

 

Partneriai