(0)

„Vėjo Malūnų sodyba“

LKTA vertinimas
Sodybos komforto lygis
Juo žymimos kaimo turizmo sodybų kvalifikacinės (komforto) kategorijos. Jas savo nariams, teikiantiems poilsio kaime ir kaimo turizmo paslaugas, suteikia Asociacijos taryba, įvertinusi sodybos įrengimo ir poilsio kaime paslaugų teikimo lygį. Visos Asociacijos narių sodybos skirstomos į 5 kategorijas suteikiant joms vieno, dviejų, trijų, keturių ir penkių gandrų ženklus. Šios komforto kategorijos nustatomos pagal Asociacijos tarybos patvirtintus klasifikavimo reikalavimus.
Specializacija
Ramus poilsis
Poilsis su šeima
Šeimos šventės
Verslo renginiai
Pramogos sodyboje
Tinklinio aikštelė
Valtis
Galimybė žvejoti natūraliuose vandens telkiniuose
Sodybos privalumai
Vaikams saugi maudymosi vieta
Vieta palapinėms
Laužavietė
Lieptas į vandens telkinį
Tinkama vieta maudynėms
Pavėsinė
Leidžiama atsivežti gyvūnus
Belaidis internetas
Maitinimo paslauga
Kubilas
Lietuviška pirtis
Suomiška pirtis
Teritorijos apšvietimas
Šeimininkai kalba
Angliškai
Angliškai
Rusiškai
Rusiškai
Lenkiškai
Lenkiškai
Lietuviškai
Lietuviškai
Svečiai priimami
Visus metus
Šeimininkai gyvena ne sodyboje, o aplanko pagal poreikį
Sodyba įkurta 2019 m.
Tapo LKTA nare: 2019 m.
Daug
Vietų palapinėms
50
Miegamų vietų
Iki 60
Vietų skaičius šventėms pastate
Sodyba įsikūrusi
300 m
iki ežero Seirijis
10 m
iki tvenkinio

Sodyba įkurta retai apgyvendintame Oktos kaime, pietinėje Lietuvos dalyje. Ji tinkama visiems: norintiems jaukiai praleisti laiką su šeima, romantiškai pasibūti su savo antrąja puse, pasilinksminti su draugais, gimtadienio šventėms, vestuvėms ir kitoms įvairioms progoms. Lūkesčius pranokstanti, gamtos apsupta teritorija siekia kone 4 hektarus ir yra apsupta vandens telkinių: trijų tvenkinių ir Seirijo ežero.

Ką nuomojame?

Šiam dideliam kompleksui priklauso ne vienas nuomos vienetas: didysis pastatas, tinkamas didžiausioms šventėms (iki 60 vietų), šalia esantis pastatas, pritaikytas mažesnėms šventėms (iki 25 vietų) ir trys mažieji nameliai skirti ramiam poilsiui (6 miegamos vietos). Planuojate didelę šventę? Visas kompleksas išnuomojamas už specialią kainą su 54 vietomis miegoti.

Didysis pastatas salėje talpina 60 žmonių ir turi virtuvę tinkamą profesonaliam maisto ruošimui. Be to, teikiame maitinimo paslaugą. Kitame pastate įrengta erdvi pirtis ir šalia pastatytas kubilas. Mažuosiuose nameliuose, iš kurių atsiveria nuostabus vaizdas į ežerą, įrengta visa būtina buitinė įranga - virtuvė ir vonios kambarys.

Norite pastovyklauti? Šalia ežero įrengtos trys pavėsinės su elektra ir apšvietimu bei milžinišku plotu jūsų palapinėms.

Jeigu neradote sau tinkamo varianto – nenusivilkite, susisiekite su mumis ir didelė tikimybė galėsime suteikti tai, ko jūs norite.

Partneriai