Pramoginis–edukacinis renginys apie senąją Lietuvos vyndarystę, kuriame išgirsite lietuviškos vyndarystės istoriją, protėvių perduoto amato subtilybes nuo uogų auginimo iki vyno pagaminimo. Renginio metu galėsite padegustuoti gaminamo vyno.
Galima rinktis iš dviejų degustacijų:
1. „Vyno kerai“ degustacija 3 vyno rūšių - trukmė - 1,5 val.
2. „Vyno kerai“ degustacija 5 vyno rūšių - trukmė - 2 val.
Bendruomenės pirmininkas Tairas labai noriai dalijasi vieniems girdėtais, o kitiems visai nežinomais istoriniais faktais, pasakoja apie totorių gyvenimus, tada prie Vytauto ir dabar.
Totorišką puotą galima pradėti nuo sriubos ir kibinų. Sriuba maloniai aštri ir šildanti, o kibinai šiek tiek kitokie nei kitur. Forma lyg apvalesnė, o mėsos atrodo daugiau. Vėliau vaišinsitės biriu, gardžiu plovu, koldūnais, balandėliais ir kitais pačių...
Masažu galima profilaktiškai palaikyti sveikatą, atstatyti sveikatą, gydytis, tinkami parinkus masažo būdą ir augalų kvapus gautus garo būdu. Masažas ir pirtis vienas kitą sustiprina ir efektas būna daugiau negu dvigubas.