2021 m. kovo 30 d. įvyko baigiamasis projekto Baltic Sea Food seminaras virtualiai, kurio metu buvo pristatyti svarbiausi projekto rezultatai.
Susitikime dalyvavo 26 dalyviai, iš kurių buvo 3 maisto tinklai, 14 gamintojų, 2 maisto tiekėjai, 5 kaimo turizmo sodybų savininkai ir 2 ekspertai. Dr. Agnė Vaitkuvienė savo pranešime „Baltijos jūros maisto projekto rezultatų santrauka“ pristatė svarbiausius projekto rezultatus, kuriais gali pasinaudoti vietiniai gamintojai bei maisto tinklai norėdami vykdyti B2B pardavimus. Vilma Strumskienė papasakojo kaip veikia Verslo modelis B2B (verslas verslui), o Edgaras Šičkus pasidalino bandomiosios organizacijos patirtimi, įgytais įgūdžiais. Taip pat buvo papasakota apie geruosius pavyzdžius Lietuvoje bei Europoje ir skirta laiko įdomioms diskusijoms.
Matome, kad daugeliui gamintojų dar trūksta žinių ir drąsos, kad galėtų eiti didesniais žingsniais į nuolatinius pardavimus, bet tikimės, kad tiek šis projektas, tiek ateities LKTA veiklos šią spragą padės sumažinti kaip įmanoma labiau.
Renginys buvo organizuojamas įgyvendinant Interreg programos projektą Baltic Sea Food.