(0)

Keliavimas po Lietuvą

KELIAVIMAS PO LIETUVĄ

Atvykus į Lietuvą ar į bet kokią kitą užsienio šalį nejučia iškyla klausimas: kaip pasiekti norimą pamatyti objektą ar nakvynės vietą? Lietuva yra maža šalis, iš kurios lengva ir patogu patekti net į patį atokiausią kampelį. Čia rasite geriausius patarimus bei būdus kaip keliauti po nuostabiąją Lietuvą.

Viešasis transportas

Keliauk autobusu arba troleibusu

Kiekvienas Lietuvos regionas pasižymi iš ties puikia autobusų ir troleibusų infrastruktūra, kuri padės greitai, pigiai ir patogiai pasiekti kelionės tikslą.

Penki didžiausi Lietuvos miestai yra Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai ir Panevėžys. Tad čia pateikiame rekomendacijas padėsiančias greičiau surasti autobusų ar troleibusų tvarkaraščius didžiuosiuose Lietuvos miestuose:

• Keliauti po sostinę Vilnių padės ši svetainė: http://www.vilniausviesasistransportas.lt/

• Apkeliauti antrą pagal dydį miestą Kauną padės ši svetainė: https://www.kvt.lt/lt/timetable/

• Keliauti po Klaipėdos miestą padės ši svetainė: https://www.stops.lt/klaipeda/

• Keliauti po Šiaulių miestą padės ši svetainė: https://www.stops.lt/siauliai/

• Keliauti po Panevėžio miestą padės ši svetainė: https://www.stops.lt/panevezys/#panevezys

• Norėdami rasti geriausius maršrutus, galite naudoti šią nuorodą: http://www.visimarsrutai.lt/

* Bilietų kainos autobusuose ir troleibusuose gali kainuoti nuo 50 euro centų, iki 2 eurų. Paprastai kaina nurodoma autobuso viduje, šalia vairuotojo.

Arba galite atsisiųsti mobiliąsias programėles iš „GooglePlay“, kad maršrutus surastumėte dar greičiau:

• „Busai Vilnius“

• „Busai Kaunas“

• „Busai Klaipėda“

Jei norite keliauti tarpmiestiniais autobusais, bilietus galite įsigyti čia: https://www.autobusubilietai.lt/

 

Keliauk traukiniu

Kelionės traukiniu yra vienas iš populiariausių būdų patekti į norimą atostogų vietą. Taigi keliauti po Lietuvą ir kitas kaimynines šalis galite pasitelkdami didžiausią Baltijos šalyse geležinkelio kompaniją - „Lietuvos geležinkelius“.

Čia rasite daugiau informacijos apie „Lietuvos geležinkelius“, maršrutus, stotis: www.litrail.lt

Čia galite sužinoti dabartinius traukinių maršrutus Lietuvoje, nusipirkti bilietus ir gauti geriausius pasiūlymus įdomiems maršrutams: https://www.traukiniobilietas.lt/portal/

Facebook

 

 

„CityBee“: išsinuomokite automobilį, dviratį, mikroautobusą ar net motorolerį

„CityBee“ yra dalijimosi automobiliais paslauga, leidžianti lengvai ir greitai turėti automobilį, kai ir kur jums jo reikia. Degalai, draudimas ir automobilių stovėjimas yra nemokami - jūs mokate tik už laiką, kurį naudojatės automobiliu. „CityBee“ apima lengvas miesto bites „Toyota Yaris“ ar „Mini One“, prabangius „BMW X1“ ar „VW Arteon“, taip pat krovinius „Fiat Doblo“ ir „Fiat Ducato“.

Visą informaciją apie „CityBee“ paslaugas galite rasti čia: https://www.citybee.lt/lt arba mobiliojoje programoje: „CityBee“.

Facebook

 

Keliauk su „Bolt“

Pasirinkite kelionės tikslą, užsisakykite „Bolt“ automobilį per mobiliąją aplikaciją, sutikite vairuotoją ir mėgaukitės kelione. Tai viskas, ką Jums reikia padaryti norint keliauti su „Bolt“. Paprastai tariant, „Bolt“ kompanija teikia panašias paslaugas kaip ir gerai pasaulyje žinoma „Uber“. Tai greitas, ekonomiškas ir pigus būdas keliauti.

Visą informaciją apie „Bolt“ paslaugas ir kaip jomis naudotis galite rasti čia: https://bolt.eu/lt/ ; arba mobiliojoje programėlėje: „Bolt“

Facebook

Partneriai