(0)

Anticeliulitinis masažas

Kaina
Nuo 50 €
Trukmė
40 min.

 

Anticeliulitinis masažas – tai vienas iš efektyviausių būdų kovojant su celiulitu, taikomas probleminių vietų (šlaunų, sėdmenų, pilvo) poodiniam riebaliniam sluoksniui mažinti. Kaip ir kiekvienas masažas, masažas nuo celiulito turi ypatingus, tam tikrus judesius, kurie taikomi tik praktikuojant šią procedūrą. Šio masažo metu yra naudojami gilūs, ritmingi veiksmai, kurie padeda suaktyvinti kraujotaką, šalina toksinų sankaupas, pripildo ląsteles šviežiu deguonimi bei reikalingomis maisto medžiagomis. Išjudintas poodinis riebalinis sluoksnis, suaktyvinta limfotaka ir kraujotaka padeda geriau cirkuliuoti kūne esantiems skysčiams.

Anticeliulitinio masažo nauda: stiprinama imuninė sistema, pristabdomi senėjimo procesai, iš kūno šalinami toksinai, lygesnė ir stangresnė oda, greitėja medžiagų apykaita.

Procedūros kaina ir trukmė:

50 € / 40 min.

Užsakant 10 masažų kursą, vieno masažo kaina 40 €

Kitos patirtys
Dešimtvietis laivas
Kviečiame pasiplaukioti dešimtviečiu laivu ir pajausti vieno švariausių Lietuvos ežerų - Dusios grožį. 
Skaityti
Pasiplaukiojimas jachta
Platelių ežeras garsėja ne tik savo švariu ir skaidriu vandeniu, įspūdingais vingiuotais krantai, bet ir iš ežero gelmių, lyg karūnos kyšančiomis 7 salomis. Kad pajusti visą šį Platelių ežero stebuklą siūlome Jums ekskursiją-pasiplaukiojimą jachta aplankant įdomiausias ežero vietas. Būtina išankstinė rezervacija telefonu. 
Skaityti
Tradicinis šakočio arba duonos kepimas Lekėčiuose
Užsukite į Lekėčius pušynuose besislepiantį, mažą pakaunės zanavykų miestelį, tarp Šakių ir Kauno rajonų „rubežiaus“. Čia jūsų laukia jaukūs ir gražūs kulinarinės edukacijos namai, prasmingam laisvalaikio praleidimui, darbo ar mokslo kolektyvui, giminės ar draugų susibūrimui ar šiaip smagiai kompanijai, bet kokios šventės proga. Čia suprasite koks ypatingas yra maisto skonis į kurį įdėta daug rankų darbo ir šilumos.  ...
Skaityti
Programa „Ruginės duonos kleckai“
Edukacijos metu pasakojama duonos svarba lietuvio buityje ir papročiuose, kepimo tradicijos, mokoma paruošti tešlą, formuoti duonos kepaliukus ir išsikepti juos duonkepėje. O kol duona kepama, šeimininkė supažindina su senaisiais žemės įdirbimo įrankiais, duonai kepti naudotais rakandais, moko atpažinti grūdines kultūras ir sutrinti grūdus trintuvėje. Lietuviams svarbios kalendorinės ir šeimos šventės, kuriose buvo naudojama Apeiginė duona, tad...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai