(0)

Ekskursija į Būdakalnį visureigiu Mercedes

Ieškantiems išskirtinių pramogų, sodybos šeimininkas praves ekskursiją visureigiu Mercedes Geländewagen Būdakalnyje - vienoje aukščiausių kalvų Lietuvoje.

Kitos patirtys
Anticeliulitinis masažas
  Anticeliulitinis masažas – tai vienas iš efektyviausių būdų kovojant su celiulitu, taikomas probleminių vietų (šlaunų, sėdmenų, pilvo) poodiniam riebaliniam sluoksniui mažinti. Kaip ir kiekvienas masažas, masažas nuo celiulito turi ypatingus, tam tikrus judesius, kurie taikomi tik praktikuojant šią procedūrą. Šio masažo metu yra naudojami gilūs, ritmingi veiksmai, kurie padeda suaktyvinti kraujotaką, šalina toksinų sankaupas, pripildo...
Skaityti
Šaudymas iš lanko
Nėra viskas taip paprasta, kaip atrodo pažiūrėjus Robino Hudo filmą. Įtempti lanką gali ne kiekvienas. Tad akies taiklumą galės išmėginti tik "suaugę vaikai" nuo 16 metų. Minimalus šaudymo atstumas - 20 m. Šaudymo patarimų duos ar varžybas praves kvalifikuotas instruktorius.
Skaityti
Kursai-stovykla "Slaptų žmogaus galių vystymas"
Šie kursai-seminarai-stovykla yra trumpa įžanga kaip pažinti, suprasti ir vystyti savo paslėptas fizines ir psichines galias. Tai svarbiausios žinios, gebėjimai ir jų taikymas praktikoje, kasdieniniame gyvenime. Kiekvieną dieną vyksta teoriniai ir praktiniai gilesnio savęs pažinimo užsiėmimai. Pirtys, masažai, atsipalaidavimo, meditacijos, savo kūno ir sąmonės valdymo pratimai ir praktika.
Skaityti
Pasivažinėjimas keturračiais motociklais
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai