(0)

Kursai-stovykla "Slaptų žmogaus galių vystymas"

Miegamų vietų skaičius
2 - 12
Trukmė
Pačios trumpiausios stovyklos vyksta vieną savaitę, arba tai gali vykti kelis savaitgalius.

Šie kursai-seminarai-stovykla yra trumpa įžanga kaip pažinti, suprasti ir vystyti savo paslėptas fizines ir psichines galias. Tai svarbiausios žinios, gebėjimai ir jų taikymas praktikoje, kasdieniniame gyvenime.

Kiekvieną dieną vyksta teoriniai ir praktiniai gilesnio savęs pažinimo užsiėmimai. Pirtys, masažai, atsipalaidavimo, meditacijos, savo kūno ir sąmonės valdymo pratimai ir praktika.

Kitos patirtys
Atrakcijonų nuoma suaugusiems
Ką žmonės  įprastai veikia įvairių festivalių ir renginių metu? Sužaidžia tinklinį, klausosi koncertų, mėgaujasi greitu maistu... Mes siūlome laiką praleisti kitaip – energingai ir aktyviai pajudėti!  Įsivaizduokite – linksmybės, adrenalinas, juokas, azartas, varžymasis, geras oras, smagi draugų kompanija, puiki nuotaika... Koks vienas žodis apibūdina visus šiuos malonumus? FUGA, tai daugybe įdomių ir smagių atrakcionų. Su mumis...
Skaityti
Sausainių kepimo edukacija
Kepyklėlėje turėsite galimybę patys ruošti tešlą, formuoti sausainius, kepti ir ragauti. Šeimininkai Jums pasiūlys ekskursiją po parką, o taip pat supažindins su senais ar atkurtais namų apyvokos daiktais. Edukacijos metu sužinosite apie tradicinius lietuvių liaudies kepinius, medžio drožinius, skulptūras, jų paskirtį, vietą bei prasmę lietuvio gyvenime.
Skaityti
Pačiūžos ir karštas kubilas
Mėgstantiems ledą pabraižyti ašmenimis yra paruošta čiuožykla ir laukia pačiūžos. Jūs turite galimybę pasimėgauti šalto oro teikiamais privalumais ypatingoje aplinkoje, kadangi Vištyčio ežero pakrantė ir sodyba yra sutvarkyta darbščių žmogaus rankų. Svečiai aktyviam poilsiui čia gali sužaisti net ir ledo ritulį! Jei pajusite, kad šaltukas žnaibosi per daug, visada galėsite įlįsti į garuojantį vandens kubilą!
Skaityti
Edukacija „Molinukų akademija“
Atostogaudami kaime, Kaipėdos rajone, rasite ir pramogų, ir įdomių užsiėmimų. Viena iš jų tai  „Molinukų akademijoje“ vykstantys edukaciniai užsiėmimai, kuriuos  veda  Alva Giržadienė -  mokytoja metodininkė. Apačioje pateiktas sąrašas siūlomų veiklų:  Edukacijos dalyviai supažindinami su lietuvių liaudies menu, senųjų baltų keramikos ornamentų motyvais; Užsiėmimo metu susipažindina su archeologinės keramikos...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai