(0)

Kubilas

Kaina
Nuo 130 €
Trukmė
3 val.

Kubilas skirtas ne tik vynui laikyti ar kopūstams rauginti. Siūlome vis labiau Lietuvoje ir Šiaurės Europoje populiarėjančią pramogą – maudynes kubile, kitaip vadinamoje japoniškoje vonioje („ofuro“). Tai ne vieną šimtmetį skaičiuojanti ir gilias tradicijas turinti procedūra, skirta ne tik kūno prausimui, bet ir šiltam laiko praleidimui su artima kompanija.
Kubilas puikiai ,,nuramina” rūpesčių, streso, greito gyvenimo tempo nuvargintus žmones. Teigiama, kad kubilo procedūros turi profilaktinį poveikį nuo slogos, gripo, padeda sergant reumatu, nervų ir širdies – kraujagyslių ligomis, medžiagų apykaitos sutrikimais.
Kubilo procedūromis galima mėgautis ištisus metus. Vasaros vėliais vakarais, išsimaudžius šaltame sodybos tvenkinyje, labai smagu stebėti žvaigždes besišildant kubile. Šaltuoju metu tai tampa itin egzotiška pramoga: garuojantis kubilo vanduo, žiemiškas šaltukas bei sniegu pasipuošusios medžių šakos – kas galėtų būti geriau?

Kitos patirtys
Pasivažinėjimas karieta
Skaityti
Individualaus kvapo kūrimo edukacija su eteriniais eliejais
Susipažink su vietinėmis žolelėmis ir susikurk sau tinkantį kvapą, kuris po eduakcjos liks tau dovanų!  
Skaityti
Atpalaiduojantis viso kūno masažas
Atpalaiduojantis masažas yra viena populiariausių masažo formų visame pasaulyje. Tai švelni, raminanti ir kūno harmoniją suteikianti procedūra, kuri padės Jums pailsėti po dienos darbų, nuimti stresą, įtampą ir pasinerti į teigiamų emocijų sūkurį. Atpalaiduojantį masažą rekomenduojama atlikti žmonėms, kurie nuolat stresuoja, dirba sunkų protinį ar fizinį darbą yra nuolat pavargę, sunkiai atsipalaiduoja. Masažas gerina kraujotaką, medžiagų apykaitą, regeneruoja raumenis,...
Skaityti
Vyno degustacija
Atvykę į vyninę, susipažinsite su vyndariu ir jo šeimos istorija. Vynas yra gaminamas pagal seną receptą, paveldėtą iš senelių. Sakoma, kad šis receptas buvo perduodamas iš kartos į kartą ir jo kilmė siekia net kryžiuočių laikus. Daugelį metų kaupta vyno gamybos patirtis ir aistra vyndarystei leido sukurti unikalaus charakterio natūralų vyną, garsėjantį savo puikiu skoniu ir aromatu. Vyndarys turi tautinio paveldo sertifikatą. Pažintinės ekskursijos metu...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai