Kulinarinis paveldas Vilniaus rajone

Amžiams bėgant Vilnius tapo įvairių socialinių sluoksnių kulinarinių tradicijų mišinys. Čia stipriai persipynė lietuvių, lenkų, baltarusių, rusų virtuvės.  Vilnius gali pasigirti bulvinėmis babkomis, troškinamais raugintais kopūstais su lietuviško kindziuko kąsniais, žydiškai įdaryta lydeka ar totorišku beliašu. Šis įvairiarūšis maistas tapo autentiškiausias Vilniaus kulinarinio paveldo autografas. Taip pat čia yra nemažai kaimo turizmo sodybų, kurios kviečia ne tik pailsėti, bet ir paragauti šio krašto patiekalų.


Sodybos Vilniaus rajone

21
25
28

Vieta: 15-29

Sodyba: 2900-3500

Miegamų vietų: 120

Vietų šventėms: 200

25
27
28

Vieta: 5.79-17.38

Miegamų vietų: 45

Vietų šventėms: 100

15
27
28
29

Vieta: 12-15

Sodyba: 500-1200

Miegamų vietų: 34

Vietų šventėms: 50

23
25
27
28
Dėl kainų teiraukitės pas sodybos šeimininką.

Miegamų vietų: 80

Vietų šventėms: 120

16
21
27
28

Vieta: 16-29

Sodyba: 999-2149

Miegamų vietų: 60

Vietų šventėms: 80