Kulinarinis paveldas Kėdainių rajone

Kėdainiai gali pasigirti savo sūriais, alumi, pyragais, kumpiais, ir prieskoniais. Kraštas stengiasi pristatyti tokius patiekalus, kurie atspindėtų jo tradicijas. Čia galima paskanauti medaus alaus ar paragauti dešros, pagamintos iš žirnių. Nereikia pamiršti ir garsiųjų Kėdainių blynų. Šiame rajone yra keletas kaimo turizmo sodybų, kuriose ir galima paskanauti būtent šio krašto kulinarinio paveldo patiekalų.

Sodybos Kėdainių rajone

16
27
28

Vieta: 12-20

Sodyba: 100-1200

Miegamų vietų: 60

Vietų šventėms: 120

15
16
27
29

Vieta: 10-15

Sodyba: 250-800

Miegamų vietų: 20

Vietų šventėms: 30

23
25
27

Sodyba: 250-450

Miegamų vietų: 25

Vietų šventėms: 40

21
23
27

Vieta: 15-30

Sodyba: 300-600

Miegamų vietų: 18

Vietų šventėms: 30

15
23
27
28

Vieta: 8-15

Sodyba: 200-500

Miegamų vietų: 9

Vietų šventėms: 18